loading

Tájékoztató

Az új koronavírus járvány kapcsán ezúton értesítjük Önöket, hogy cégünknél milyen óvintézkedéseket vezettünk be.

Tisztelt Ügyfeleink!

Kérjük, a Tormási Autóház üzlettereiben is kizárólag szájat és orrot eltakaró eszközt viselve tartózkodjanak.

A Kormány 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelete alapján valamennyi üzlet nyitva tarthat és a vásárlók által látogatható, de mindenki

köteles a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartani és mindenki köteles üzletben történő vásárlás során a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni.

 

Nyitva tartásunk újra a megszokottak szerint alakul:
 
Hétfőtől - Péntekig: 8.00 - 17.00
Szombat: 8.00 – 12.00
Vasárnap: zárva


A Tormási Autóház kiemelten fontosnak tartja az Önök kiszolgálását és hogy biztosítani tudjuk a tőlünk megszokott szolgáltatásokat. Szeretnénk a lehetőségekhez képest zavartalanná tenni az eddig megszokott ügymenetet.

 

Szervizünkben, karosszéria és fényező üzemünkben a munka zavartalan, időpontot lehetőleg telefonon (+36 76 502 900) vagy elektronikus (http://www.tormasi.hu/szerviz_ajanlatkeres) úton egyeztessenek.

 

Igény esetén szívesen állunk rendelkezésére alábbi szolgáltatásainkkal:

- csereautó vagy bérautó biztosítása a javítás idejére

- ózonos gépjármű fertőtlenítés

- bankkártyás fizetés

- Kecskeméten és 30 km körzetében házhoz megyünk autójáért és a szerviz elvégzése után vissza is visszük Önöknek

 

Autószalonunk 8 és 17 óra között továbbra is fogadja Önöket, az autók átvétele is zavartalan. Ahogy eddig is, úgy ezentúl is szívesen fogadjuk megkereséseiket. Azonnal elérhető készlettel állunk továbbra is rendelkezésükre. Minden információt elérhetnek nálunk 8 és 17 óra között telefonon (+36 76 502 910) vagy bármely webalapú csatornánkon a https://suzuki.tormasi.hu/webforms/arajanlat-kerese/.  A forgalomba helyezések, a biztosítási és hitelügyintézések minden egyes lépése megoldható elektronikusan. Keressenek bennünket bizalommal!

 

Óvjuk egymás egészségét! Javasoljuk, hogy a szalonba egyedül érkezzen, fontos az egyéni felelősség! Köszönjük, hogy elolvasta tájékoztatónkat és köszönjük előre is együttműködésüket! Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra! Mi is azt tesszük.

 

Üdvözlettel:

 

Tormási Attila

ügyvezető