loading

Suzuki szerviz és gyári kiegészítők

Szervizeltetni szeretné kedvenc Suzukiját, vagy csak igazán megbízható, gyári alkatrészeket, kiegészítőket keres, hogy még tökéletesebb lehessen autója? Akkor a legjobb helyen jár!

Az úton találkozhat kiszámíthatatlan helyzetekkel, de nálunk nem!

A Suzuki Tormásinál mindig a lehető legjobb megoldást keressük minden felmerülő problémára! Ha váratlan hiba lépett fel járműve működésében, vagy eljött az ideje a műszaki vizsgának, és szeretne teljeskörű átvizsgálást végeztetni autóján, akkor forduljon hozzánk bizalommal!


Műhelyünkben igazán profi szakemberek várják autóját, akik a legnagyobb precizitással és műgonddal végzik a legapróbb feladatokat is. 


Akkor is érdemes ellátogatnia üzletünkbe, ha szőnyeget, pótkereket, esetleg térelválasztót keres autójába, hiszen nálunk kedvező áron juthat teljesen eredeti, gyári kiegészítőkhöz. Nem is gondolná, hogy egy-egy olcsó kiegészítő is milyen könnyen fel tudja dobni kedvencét!

Legyen szó akár egy kötelező átvizsgálásról, akár kisebb műszaki hibáról vagy váratlan balesetről, nálunk a legjobb kezekben lesz járműve!

Autója újszerű állapotának megőrzése, és az esetleges problémák megelőzése végett érdemes mindig figyelnie Suzukija műszaki állapotára. A kopóalkatrészeket időnként muszáj ellenőriztetni, és természetesen a rendszeres olajcserére is szükség van.

Márkaszervizünkben speciális diagnosztikai műszerekkel, Suzuki célszerszámokkal és eredeti alkatrészekkel dolgozunk. Ezekkel a legapróbb hibák precíz feltárása és javítása is gyerekjáték.

Forduljon hozzánk, és kérjen időpontot:

Jelentkezzen be szervizünkbe!

Válassza 12 pontos átvizsgálási ajánlatunkat, és bizonyosodj meg róla, hogy kedvenc Suzukiddal minden rendben van!

 1. Folyadékszint ellenőrzés
 2. Fék ellenőrzés
 3. Gumiabroncs ellenőrzés
 4. Világító és jelző berendezések ellenőrzése
 5. Kézifék ellenőrzés
 6. Ablaktörlő ellenőrzés
 7. Karosszéria ellenőrzés
 8. Általános ellenőrzés
 9. Akkumulátor ellenőrzés
 10. Ablakmosó ellenőrzés
 11. Fagypásont ellenőrzés
 12. Fűtés és légkondicionáló ellenőrzés