loading

Hybrid nyílt hét 2020.06.22. - 26.

Hybrid Nyílt hét a Suzuki Tormásinál Suzuki Vitara és S-Cross 48 V modellek készletről extra kedvezményekkel. Tesztvezetési lehetőséggel.

Jöjjön el, tegye próbára új modelleinket!


Már egy ideje szemezel a Vitara vagy Sx4 S-Cross Hybriddel? Mondunk még néhány érvet, hogy miért érdemes mellettük dönteni: ezekhez a modelleinkhez is kiterjesztett garancia jár, ezen a héten extra kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Suzuki Tormásinál és még egy fontos érv, rövid határidővel, készletről az Öné lehet most!
A motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállalunk: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre.


Suzuki Vitara 48 V modellek már 5.140.000 Forinttól széles színválasztékban, rövid határidővel. Válasszon most!
Erősebb. Feltűnőbb.

Fedezze fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

Jelentkezzen most tesztvezetésünkre, hogy az Suzuki Vitara személyesen is meggyőzhesse arról, milyen is egy igazi társ!

Próbálja ki tesztvezetésen!                     Kérjen ajánlatot modellünkre!

 

Magabiztos belépő A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval. 

Jellegzetes profil A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből. 

Modern részletek A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED-es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának. 

Prémium érzetű utastér A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén talál. Élvezze a belső teret, amiből ki sem akar majd szállni. 

 
 


 

Suzuki SX4 S-Cross 48 V modellek már 5.140.000 Forinttól széles színválasztékban, rövid határidővel. Válasszon most!

   
A világ végére is eljuthat vele

Engedjen a megérzéseinek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken. Aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen, újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. Bármerre is visz a képzelet az új SX4 S-CROSS-szal biztosan eljuthat oda.Fedezze fel az új SX4 S-CROSS-t, a dinamikus formavilágtól kezdve az okos és szerethető részleteken át a minden igényt kielégítő műszaki megoldásokig!

 

Jelentkezzen most tesztvezetésünkre, hogy az SX4 S-CROSS személyesen is meggyőzhesse arról, milyen is egy igazi társ!

 

Próbálja ki tesztvezetésen!                     Kérjen ajánlatot modellünkre!


Élvezd az életet!
Egy autó, amelyről szinte süt a kalandvágy… Az SX4 S-CROSS merész és magabiztos crossover – mégpedig a hozzá méltó formavilággal. Gyönyörködjön kedvedre az új, robusztus orrkialakításban, a látványos SUV-stílusban, és élvezze az autó lenyűgöző belső értékeit! Íme, egy született felfedező, melyből csak úgy árad a dinamizmus és az erő!

Városi lendület
Hagyja, hogy képzelete szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózik! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy semmi sem állíthat meg.

Határtalan öröm
Készüljön fel a kalandokra! Az SX4 S-CROSS minden ízében azt sugallja: nincsenek határok. Az autó innovatív kialakítása mindennek bőséges teret kínál: a családnak ugyanúgy, mint poggyásznak.

Mindent visz
Ha az autóban öten utaznak, jól kihasználható 430 literes csomagtér áll rendelkezésre, ami a 60:40 arányban osztott hátsó üléstámlák lehajtásával sokféleképpen bővíthető és variálható. Az egyes modellek poggyásztere a több pozícióban is rögzíthető raktérpadló segítségével még rugalmasabban használható.

 
 A vezetéstámogató rendszerek felszereltségi szinttől függenek.*A Vitara, SX4 S-Cross és Swift Sport modellekhez a motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes.Suzuki Vitara – Felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: WLTP szabvány szerint: 4,939 – 7,31 /100 km, NEDC szabvány szerint: 4,2-5,5 l/100km, CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: WLTP szabvány esetében: 111,49  -165,24 g/km, NEDC szabvány alapján: 96,36 – 124,53 g/km.Suzuki SX4 S-Cross - Felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: WLTP szabvány szerint: 4,907-7,241 l/100 km, NEDC szabvány szerint: 4,2 – 5,5 l/100km, CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: WLTP szabvány esetében: 110,75 -163,3 g/km,  NEDC szabvány alapján: 95,77-123,73  g/km. A képen szereplő modell illusztráció, a változtatás jogát fenntartjuk. További részletek a Suzuki márkakereskedésekben vagy a suzuki.tormasi.hu oldalon.

Kérjen ajánlatot most!