loading

Suzuki Vitara és SX4 S-Cross Hybrid 48 V modellek most extra kedvezményekkel

Suzuki hibrid, az elérhető hibrid mindenkinek.

Új hibrid Suzuki Vitara vagy Sx4 S-Cross GL+ felszereltségű modell esetén 3 évig ingyenes szervizcsomagot* adunk, de ha Ön inkább a GLX felszereltségű modellt választja, akkor 4 darab komplett gyári téli kereket kap**. Már csak egy dolgot kell eldöntenie, Vitara vagy Sx4 S-Cross….Kérjen ajánlatot modellünkre!*3 évig ingyenes szervizcsomag:

A gyártó által előírt kötelező szervizeket tartalmazza az első 3 évben. Nem vonatkozik a fogyó-kopó alkatrészek javítására és cseréjére, illetve karosszéria és fényezés javításokra.

**4 darab komplett gyári téli kereket kap:

A csomag tartalmaz:
4 db Yokohama téli gumiabroncsot
4 db acél keréktárcsát
4 db guminyomás érzékelő jeladót
4 db dísztárcsát

Az akció 2020. október 14-től november 30-ig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes.

Erősebb. Feltűnőbb.

Fedezze fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

  

Magabiztos belépő

A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil

A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

 

Próbálja ki tesztvezetésen!

Modern részletek

A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED-es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó fényszórók

A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítóban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DRL) gondoskodik a biztonságos láthatóságról, a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között nyújtanak támogatást.