loading

Suzuki Swift akció, csak a készlet erejéig

Az újjászületett Swifttel végre Ön is szabadon engedheti a fantáziáját!

Akciós Suzuki Swiftek csak a készlet erejéig

  

Széles színválaszték, rövid határidő!

Jöjjön és válassza ki az Önnek legjobban tetsző színt!


 

 

Miért az új Swift a legjobb választás?Karakteres külső

A Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és naprakész külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye.

 

Igéző tekintet

A LED-es fényszórók nemcsak tökéletesen világítják be az utat, de egyedi megjelenést is kölcsönöznek a Swiftnek.

 

Markáns hátsó fények

Szinte rásimul a Swift hátuljára az egyedi formájú lámpa, amely fejlett LED-es technikájával* mindig jól láttatja az autót.
 Érintőképernyő okostelefon-kapcsolattal* (GL+ és GLX)

A 7 colos érintőképernyőn egyszerűen kezelhetők a zenehallgatás, a telefonálás és a navigáció** funkciói. Csatlakoztassa okostelefonját, hogy az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiák segítségével vezetés közben is biztonságosan érje el a telefonján megszokott szolgáltatásokat.

* Az SLDA egység hangvezérlés funkciója magyar nyelven nem érhető el.
** GLX felszereltség esetén

 

Gyermekülés-rögzítési pontok

A hátsó szélső ülésekhez egyszerűen hozzáférhető szabványos ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok kerültek.Komfortos ülések

A fokozott oldaltartású első ülések még jobb alátámasztást nyújtanak, ezzel hosszú utakon is komfortosnak bizonyul a Swift. A praktikus fekete szövetkárpit mintázata az ülések tapintását is igényesebbé teszi. A hűvös napokon jól jöhet, hogy GL+ és GLX felszereltség esetén szériatartozék az első ülések fűtése is.
 

Hybrid 12V

A fogyasztáscsökkentés a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy integrált

indítógenerátor (ISG) és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.SHVS

  • Megállás után a motor automatikusan leáll, az elektromos berendezések pedig az akkumulátorokról működnek tovább, ami üzemanyag- megtakarítást jelent.
  • Elinduláskor az integrált indítógenerátor (ISG) indítómotorként működve halkan és simán indítja újra a benzinmotort.
  • Amikor az autó elindul vagy gyorsít, az ISG besegít a benzinmotornak, csökkentve az üzemanyag-fogyasztást. A rásegítés működése bizonyos feltételektől, például az akkumulátor állapotától függ.
  • Lassításkor az ISG az autó mozgási energiáját elektromos árammá alakítja, amivel hatékonyan tölti az akkumulátort.

Az Ignis és a Swift modellekhez a motort, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi

részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia

3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes.


*A gyártó által előírt első éves átvizsgálást tartalmazza. Nem vonatkozik a fogyó, kopó alkatrészek javítására, cseréjére.

A csomag kézpénzre nem váltható és másra át nem ruházható. További részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben.

A vezetéstámogató rendszerek felszereltségi szinttől függenek. *A Vitara, SX4 S-Cross és Swift Sport modellekhez a motort, a turbófeltöltőt, a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. Felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: WLTP szabvány szerint: 4,424 – 8,24 l/100 km, NEDC szabvány szerint: 3,9 – 6,8 l/100km, és CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: NEDC szabvány alapján: 91-154 g/km, WLTP szabvány esetében: 98,99 – 186,93 g/km. A kép illusztráció, a változtatás jogát fenntartjuk. További részletek a Suzuki Tormási márkakereskedésben vagy a suzuki.tormasi.hu oldalon.