loading
Suzuki SUV megoldások Önnek is, a Suzuki Tormásinál!

ISMERJE MEG SUV AJÁNLATUNKAT!

Városi terepjárót keres? Megtalálta. A népszerű Suzuki SX4 S-CROSS és az ÚJ VITARA egy laza és sportos CROSSOVER, amely a 21.század emberének lett kitalálva.

Miért válasszon SUV modellt?


A városi terepjárók népszerűsége folyamatosan nő. Egy autóban egyszerre megtalálható a terepjáró előnyei és a személyautók kényelme. Egyedi előnnyel rendelkezik, hiszen a megemelt üléspozíció a künnyű beszállás mellett jobb kilátást is nyújt a vezetőnek. További előnye még, hogy aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen. Újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. 

Ismerje meg az új Suzuki Vitarát!

 

Új Suzuki Vitara már 4.870.000 Ft-tól!

Ez a kompakt SUV a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyokkal és időjárási körülményekkel is rendkívül könnyedén száll szembe. Erejét a nagy nyomatékú és hatékony BoosterJet motor adja. Az ALLGRIP összkerék meghajtású rendszer tökéletes stabilitást és biztonságot ad az utasok számára. Ezen felül frissító dizájnja, Led-es hátsó lámpái és megújult műszerfala kívülről és belülről is szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

  • Új 1.0 & 1.4 BoosterJet motorral!
  • Sofőr által választott négyféle üzemmód!
  • LED nappali menetfényű fényszórók!
  • Új 16 & 17 colos keréktárcsák!
  • Panoráma napfénytető!
  • Two tone színkombinációk, amivel igazán kifejezheti önmagát!

Válasszon hozzá eredeti gyári tartozékot, hiszen most minden kiegészítőre 10% kedvezményt adunk!


 Győződjön meg személyesen az Új VITARA erényeiről!

TesztvezetésÚj 1.0 & 1.4 BoosterJet motor
Sofőr által választott négyféle üzemmódÚj 16 & 17 colos keréktárcsák


LED nappali menetfényű fényszórók

 

 

Suzuki Tomási Kapcsolat Suzuki Vitara Árlista

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel kereskedésünket.